Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Zaibatsu

System: Systemløst
Genre: Drama, Intrige
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Malik Hyltoft

Beskrivning

I går aftes klokken 19.45 lokal tid gik generaldirektøren for Kinsuki-koncernen på talerstolen ved en særligt indkaldt pressekonference. Foran den samlede japanske presse og en række internationale medier undskyldte han over for medarbejderne i koncernen, over for småsparerne og over for befolkningen som helhed, at han havde været en fiasko som generaldirektør, og at Kinsuki-koncernen nu måtte gå i betalingsstandsning.

200.000 medarbejdere risikerer nu at miste deres job. Flere end 10 millioner småsparere og en række store investorer har tilsammen tabt utallige milliarder yen - en af disse er den agtværdige gamle Zaibatsu Hontô-Ne.

Direktionen for Hontô-Ne er nødt til at arbejde hurtigt. Sekretærer og assistenter har været i gang hele natten med at lave udregninger og oplæg. Firmaets aktier er suspenderet på børsen, og direktionen har nu til kl. 12.00 til at finde ud af, hvad udmeldingen skal blive.

Skal nogen, alle eller ingen fyres?
Er investeringerne tabt?
Og hvem skal tage skylden?

Klokken er 9.00, og mødet er åbnet.

Spelat på

Fastaval (2004)

Priser

Fastaval (2004)

Nominerad, Bedste Redigering
Nominerad, Hædrende omtale
Dommerne ligger til grund, at forfatteren får det optimale ud af en enkel, stram idé. Alle involverede har noget på spil - selv spillederen er en del af intrigen.

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan