Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Zaibatsu

System: Systemløst
Genre: Drama, Intrige
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Malik Hyltoft

Foromtale

I går aftes klokken 19.45 lokal tid gik generaldirektøren for Kinsuki-koncernen på talerstolen ved en særligt indkaldt pressekonference. Foran den samlede japanske presse og en række internationale medier undskyldte han over for medarbejderne i koncernen, over for småsparerne og over for befolkningen som helhed, at han havde været en fiasko som generaldirektør, og at Kinsuki-koncernen nu måtte gå i betalingsstandsning.

200.000 medarbejdere risikerer nu at miste deres job. Flere end 10 millioner småsparere og en række store investorer har tilsammen tabt utallige milliarder yen - en af disse er den agtværdige gamle Zaibatsu Hontô-Ne.

Direktionen for Hontô-Ne er nødt til at arbejde hurtigt. Sekretærer og assistenter har været i gang hele natten med at lave udregninger og oplæg. Firmaets aktier er suspenderet på børsen, og direktionen har nu til kl. 12.00 til at finde ud af, hvad udmeldingen skal blive.

Skal nogen, alle eller ingen fyres?
Er investeringerne tabt?
Og hvem skal tage skylden?

Klokken er 9.00, og mødet er åbnet.

Spillet på

Fastaval (2004)

Priser

Fastaval (2004)

Nomineret, Bedste Redigering
Nomineret, Hædrende omtale
Dommerne ligger til grund, at forfatteren får det optimale ud af en enkel, stram idé. Alle involverede har noget på spil - selv spillederen er en del af intrigen.

TriviaIndsend rettelser for denne side