Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Ripper

Omslag till Ripper

System: Systemlöst
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Brian Rasmussen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (4,9 MB)
PDF Bilag [danska] (1,4 MB)
PDF Bilag (høj opløsning) [danska] (57,2 MB)

Beskrivning

Jeg husker ikke meget fra den aften. Vi spiste middag og talte om løst og fast, men mine tanker var andetsteds. Min agent Esther Newberg og jeg fulgtes hjem efter afskeden med de andre. New York var ved at gå op i limningen af stress inden julen, men jeg ænsede det ikke. Jeg tænkte på ham. Hvad ville der ske, hvis han pludselig stod foran os? Ville jeg være i stand til at gøre noget?

"Hvordan går det?", Esthers spørgsmål skar gennem mine tanker.

"For at sige det, som det er", begyndte jeg, men gik i stå. Hvordan kunne jeg sige sandheden? Esther var min agent. Det var hendes job at stole på mig, så hvis jeg sagde, at jeg havde løst mysteriet om Jack the Ripper, ville hun tage mit ord for det. Men troede jeg selv på det?

"Jeg har det ikke godt", indrømmede jeg lavmælt.

"Hvad er der galt?", spurgte Esther og standsede.

Hun så forundret på mig, mens jeg ledte efter ordene, "Bogen, den hænger mig langt ud af halsen. Jeg ved ikke, om jeg kan klare det. Jeg betragter hans malerier, men ser ikke kunst. Jeg ser død. Jeg ser had. Hele hans perverse livssyn gennemsyrer hans værker. Alting er morbidt, uden liv, uden glæde. Er jeg den eneste, der kan se det? Det fortærer. Han fortærer, og jeg kan mærke, at jeg forandrer mig. Jeg er bange for..."

"Ved du hvad?", sagde hun med beslutsomhed i stemmen. "Hvis du ikke vil skrive den, skal du ikke gøre det. Jeg kan ordne det."

Jeg sukkede. Hun kunne ordne det. Hun kunne få mig fri af aftalen med forlaget, men det var kun mig, der kunne afslutte opgøret. Jeg kendte hans identitet. Jeg blev nødt til at fortælle historien.


Spillerne er forfatteren Patricia Cornwell og hendes stab af eksperter i deres arbejde med at løse en af verdens mest berygtede mordgåder. Scenariet er et drama, der lægger op til karakterrollespil.

Spelat på

Fastaval (2004)
Orkon - Aspiranteksamen (2004)

Priser

Fastaval (2004)

Nominerad, Bedste Effekter
Nominerad, Bedste Redigering

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan