Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Ripper

Forside til Ripper

System: Systemløst
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Brian Rasmussen

Download

PDF Scenariet [dansk] (4,9 MB)
PDF Bilag [dansk] (1,4 MB)
PDF Bilag (høj opløsning) [dansk] (57,2 MB)

Foromtale

Jeg husker ikke meget fra den aften. Vi spiste middag og talte om løst og fast, men mine tanker var andetsteds. Min agent Esther Newberg og jeg fulgtes hjem efter afskeden med de andre. New York var ved at gå op i limningen af stress inden julen, men jeg ænsede det ikke. Jeg tænkte på ham. Hvad ville der ske, hvis han pludselig stod foran os? Ville jeg være i stand til at gøre noget?

"Hvordan går det?", Esthers spørgsmål skar gennem mine tanker.

"For at sige det, som det er", begyndte jeg, men gik i stå. Hvordan kunne jeg sige sandheden? Esther var min agent. Det var hendes job at stole på mig, så hvis jeg sagde, at jeg havde løst mysteriet om Jack the Ripper, ville hun tage mit ord for det. Men troede jeg selv på det?

"Jeg har det ikke godt", indrømmede jeg lavmælt.

"Hvad er der galt?", spurgte Esther og standsede.

Hun så forundret på mig, mens jeg ledte efter ordene, "Bogen, den hænger mig langt ud af halsen. Jeg ved ikke, om jeg kan klare det. Jeg betragter hans malerier, men ser ikke kunst. Jeg ser død. Jeg ser had. Hele hans perverse livssyn gennemsyrer hans værker. Alting er morbidt, uden liv, uden glæde. Er jeg den eneste, der kan se det? Det fortærer. Han fortærer, og jeg kan mærke, at jeg forandrer mig. Jeg er bange for..."

"Ved du hvad?", sagde hun med beslutsomhed i stemmen. "Hvis du ikke vil skrive den, skal du ikke gøre det. Jeg kan ordne det."

Jeg sukkede. Hun kunne ordne det. Hun kunne få mig fri af aftalen med forlaget, men det var kun mig, der kunne afslutte opgøret. Jeg kendte hans identitet. Jeg blev nødt til at fortælle historien.


Spillerne er forfatteren Patricia Cornwell og hendes stab af eksperter i deres arbejde med at løse en af verdens mest berygtede mordgåder. Scenariet er et drama, der lægger op til karakterrollespil.

Spillet på

Fastaval (2004)
Orkon - Aspiranteksamen (2004)

Priser

Fastaval (2004)

Nomineret, Bedste Effekter
Nomineret, Bedste Redigering

LinksIndsend rettelser for denne side