Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Copenhagen Marathon

Av

✏️Ole Frej Christiansen
✏️Jakob Weldingh

Ladda ned

Zip Scenario (0,3 MB)

Beskrivning

- Berling-infopol 14. maj 2020 – Svend Petersen

Gentagelse af sidste års voldsorgie ?

Igen i år afholdes der Copenhagen Marathon med deltages af flere store udenlandske navne, samt den svenske superstjerne og mange-millionær Hans-Åke Jöhnson Jr. Efter sidste års skandaløst arrangerede marathon, der endte med politiets nedslagtning af 18 uskyldige motionsløbere, lover løbskommiteen forbedrede sikkerhedsforhold i år.
Kriminalkommissær Helge Smæk-Jørgensen, leder af COMA TaskForce, udtaler selvsikkert:”I år er intet overladt til tilfældighedernes spil. Løberne og tilskuerne bliver holdt under skarpt opsyn fra start til slut”. På spørgsmålet, om han forventer særlige sikkerhedsproblemer i forbindelse med krydsningen af Øresundsbroen, er han ligeså selvsikker: ”Der bliver INGEN problemer i år, vi har allerede folk ude og sikre området omkring broen, og under løbet vil en af flådens hurtigtgående patruljebåde holde et vågent øje med farvandene”.
Men kan man nu føle sig sikker? De første bombetrusler er allerede tikket ind fra den frygtede Israelsk-tyske terror-organisation Rote Jihad Fraktion, der er stærkt utilfredse med at den Pro-Palestinensiske Super-imperalist Hans-Åke Jöhnson Jr. får lov til at deltage i årets marathon.

Spelat på

Viking-Con 18 (1999)


Skicka in rättelser om den här sidan