Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Copenhagen Marathon

Af

✏️Ole Frej Christiansen
✏️Jakob Weldingh

Download

Zip Scenariet (0,3 MB)

Foromtale

- Berling-infopol 14. maj 2020 – Svend Petersen

Gentagelse af sidste års voldsorgie ?

Igen i år afholdes der Copenhagen Marathon med deltages af flere store udenlandske navne, samt den svenske superstjerne og mange-millionær Hans-Åke Jöhnson Jr. Efter sidste års skandaløst arrangerede marathon, der endte med politiets nedslagtning af 18 uskyldige motionsløbere, lover løbskommiteen forbedrede sikkerhedsforhold i år.
Kriminalkommissær Helge Smæk-Jørgensen, leder af COMA TaskForce, udtaler selvsikkert:”I år er intet overladt til tilfældighedernes spil. Løberne og tilskuerne bliver holdt under skarpt opsyn fra start til slut”. På spørgsmålet, om han forventer særlige sikkerhedsproblemer i forbindelse med krydsningen af Øresundsbroen, er han ligeså selvsikker: ”Der bliver INGEN problemer i år, vi har allerede folk ude og sikre området omkring broen, og under løbet vil en af flådens hurtigtgående patruljebåde holde et vågent øje med farvandene”.
Men kan man nu føle sig sikker? De første bombetrusler er allerede tikket ind fra den frygtede Israelsk-tyske terror-organisation Rote Jihad Fraktion, der er stærkt utilfredse med at den Pro-Palestinensiske Super-imperalist Hans-Åke Jöhnson Jr. får lov til at deltage i årets marathon.

Spillet på

Viking-Con 18 (1999)


Indsend rettelser for denne side