Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Citadel of Pain

System: AD&D 2nd ed.
Genre: Fantasy, Gyser

Av

✏️Tore Lange

Beskrivning

Din ven knuger krampagtigt om faklen. Det svage skær fra den oplyser kun en lille ring omkring jer. Du kan lige skimte de ujævne vægge og vandet, der driver ned fra siden af dem. Du kigger til den anden side, mens i langsomt går fremad og du synes du kan skimte et svagt skær, af noget du ikke ved hvad er. Der lugter også af et eller andet ubehageligt, som du ikke kan identificere.

Din ven prikker dig på skulderen og du farer sammen. Med pegefingeren gør hun tegn til at du skal være stille og peger derefter fremad. Du kigger uden at kunne se andet end mørke, mens din ven forsøger at overbevise dig om, at der var noget der lige før. Pludselig hører du en lyd. En svag skramlen mod sten kun lidt til højre for der, hvor din ven havde peget, kun lige uden for faklens skær. Din ven hører det ikke, og fortsætter med at argumentere alt for larmende. Du tysser på hende, dog uden effekt.

Pludselig kommer lyden igen lidt tættere på. Det lader til, at din ven også hørte det nu, for hun holder øjeblikkeligt op med at tale og lytter i stedet. Du kigger hen mod stedet, hvor du mener lyden kom fra, og prøver at se andet end klippevæggene og stengulvet. Pludselig skimter du et kort glimt af bevægelse foran dig og derefter en til. Så bliver luften foran dig levende af bevægelse, der med skræmmende fart accelererer frem mod dig. Derefter bliver alt sort.

Spelat på

RusCon 11 - Kino (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan