Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Citadel of Pain

System: AD&D 2nd ed.
Genre: Fantasy, Gyser

Af

✏️Tore Lange

Foromtale

Din ven knuger krampagtigt om faklen. Det svage skær fra den oplyser kun en lille ring omkring jer. Du kan lige skimte de ujævne vægge og vandet, der driver ned fra siden af dem. Du kigger til den anden side, mens i langsomt går fremad og du synes du kan skimte et svagt skær, af noget du ikke ved hvad er. Der lugter også af et eller andet ubehageligt, som du ikke kan identificere.

Din ven prikker dig på skulderen og du farer sammen. Med pegefingeren gør hun tegn til at du skal være stille og peger derefter fremad. Du kigger uden at kunne se andet end mørke, mens din ven forsøger at overbevise dig om, at der var noget der lige før. Pludselig hører du en lyd. En svag skramlen mod sten kun lidt til højre for der, hvor din ven havde peget, kun lige uden for faklens skær. Din ven hører det ikke, og fortsætter med at argumentere alt for larmende. Du tysser på hende, dog uden effekt.

Pludselig kommer lyden igen lidt tættere på. Det lader til, at din ven også hørte det nu, for hun holder øjeblikkeligt op med at tale og lytter i stedet. Du kigger hen mod stedet, hvor du mener lyden kom fra, og prøver at se andet end klippevæggene og stengulvet. Pludselig skimter du et kort glimt af bevægelse foran dig og derefter en til. Så bliver luften foran dig levende af bevægelse, der med skræmmende fart accelererer frem mod dig. Derefter bliver alt sort.

Spillet på

RusCon 11 - Kino (2002)


Indsend rettelser for denne side