Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Blut und Boden: "L'viv"

System: Systemløst

Av

✏️Ole Sørensen

Beskrivning

Forår 1943: Stalingrad har vist vejen for resten af verden, men ikke for Jer tyskere. I kæmper en brav kamp på alle fronter dog uden at vinde, men I tror stadig på 1000årsriget, selv efter den forunderlige krigslykke er vendt imod Jer, I har stadig mere end håbet om det evige rige; I har drømmen for Jeres fødder, hvis ikke lige det var for de Allierede troppers fremmarch gennem Sovjet, Afrika og Italien, men det er kun et midlertidigt tilbagetog, for I kender jeres fastlagte skæbne, det skulle dog vise sig at I havde glemt de Allieredes ide om helt anden skæbne; en plads i helvede hvor den ondskab, som I åbenbart står for, hører til.
Livet går videre i Stortyskland, alle prøver at få hverdagen til at hænge sammen. Dog uden at have en hverdag, intet er normalt, intet er, som det burde være. For indenunder den stolte overflade gemmer sig små ligegyldige og underlegne mennesker, med almindelige liv, med venner, kærester og familier, der venter ved de sønderskudte vinduer i storbyens labyrintiske sortsodede ruiner. Mens deres kære er ved fronten; Østfronten.

"Blut und Boden: L'viv", er mere end et scenarie, det et system uden system, en ultimativ indlevelse i ellers forbudte eksistensers liv og tanker. Dette første scenarie i rækken af mange, bærer undertitlen "L'viv" og er opkaldt efter en daværende polsk by og region, hvor scenarierne om de fem tyske SS soldater tager deres udgangspunkt. Der er i scenariet indregnet muligheden for én kvindelig deltager.

Spelat på

RusCon 11 - Kino (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan