Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Blut und Boden: "L'viv"

System: Systemløst

Af

✏️Ole Sørensen

Foromtale

Forår 1943: Stalingrad har vist vejen for resten af verden, men ikke for Jer tyskere. I kæmper en brav kamp på alle fronter dog uden at vinde, men I tror stadig på 1000årsriget, selv efter den forunderlige krigslykke er vendt imod Jer, I har stadig mere end håbet om det evige rige; I har drømmen for Jeres fødder, hvis ikke lige det var for de Allierede troppers fremmarch gennem Sovjet, Afrika og Italien, men det er kun et midlertidigt tilbagetog, for I kender jeres fastlagte skæbne, det skulle dog vise sig at I havde glemt de Allieredes ide om helt anden skæbne; en plads i helvede hvor den ondskab, som I åbenbart står for, hører til.
Livet går videre i Stortyskland, alle prøver at få hverdagen til at hænge sammen. Dog uden at have en hverdag, intet er normalt, intet er, som det burde være. For indenunder den stolte overflade gemmer sig små ligegyldige og underlegne mennesker, med almindelige liv, med venner, kærester og familier, der venter ved de sønderskudte vinduer i storbyens labyrintiske sortsodede ruiner. Mens deres kære er ved fronten; Østfronten.

"Blut und Boden: L'viv", er mere end et scenarie, det et system uden system, en ultimativ indlevelse i ellers forbudte eksistensers liv og tanker. Dette første scenarie i rækken af mange, bærer undertitlen "L'viv" og er opkaldt efter en daværende polsk by og region, hvor scenarierne om de fem tyske SS soldater tager deres udgangspunkt. Der er i scenariet indregnet muligheden for én kvindelig deltager.

Spillet på

RusCon 11 - Kino (2002)


Indsend rettelser for denne side