Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

The Dagon Club

System: Call of Cthulhu
Genre: Efterforskning, Gyser
Deltagare: 10 SL, 6 spelare

Av

✏️Niki Nicolas Grigoriou

Beskrivning

John T. Reinhard er medicinstuderende ved Harward University i Cambridge ved Boston, Massachusetts, USA. Han har de typiske problemer for en studerende i hans alder... ingen lyst til studierne, kærestesorger, ingen penge til cigaretter o.s.v. Men de fleste af de studerende på universitetet ved, at han ikke er en typisk studerende. Han er i det hele taget ikke typisk. Han er nemlig formand for en klub, som er grundlagt af de mest skøre på universitetet - The Dagon Club, universitetets berygtede Horror-Club.

Dr. James H. Hartford er heller ikke en almindelig lærer. Han er meget ualmindelig, selvom det er på en anden måde en John.

Dr. James H. Hartford er med garanti den mest kedelige skabning på USA's østkyst. det eneste, han har til fælles med John, er interessen for medicin, og at han underviser i det på det universitet, hvor John studerer.

En eftermiddag i starten af efterårssemestret modtager John meget uventet et eksprestelegram fra den tidligere omtalte professor:

- Til The Dagon Club C/O John T. Reinhard... - Behøver din og dine venners hjælp - Vigtigt - Ingen spøg - Tag hele klubben med - Universitet dækker alle udgifter - Tag toget fra Boston til Springfield i morgen kl. 08.48 - Lej bil der - Kør derfra til Wellington - Jeg forklarer alt når vi mødes - Gælder liv eller død -

- Dr. James H. Hartford

Spelat på

Spiltræf (1990)
TRoA-Con 91, intern (1991)
Spiltræf XI (1996)
TRoA's Interne Jule-Hygge-Con (1996)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan