Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

The Dagon Club

System: Call of Cthulhu
Genre: Efterforskning, Gyser
Deltagere: 10 GM's, 6 spillere

Af

✏️Niki Nicolas Grigoriou

Foromtale

John T. Reinhard er medicinstuderende ved Harward University i Cambridge ved Boston, Massachusetts, USA. Han har de typiske problemer for en studerende i hans alder... ingen lyst til studierne, kærestesorger, ingen penge til cigaretter o.s.v. Men de fleste af de studerende på universitetet ved, at han ikke er en typisk studerende. Han er i det hele taget ikke typisk. Han er nemlig formand for en klub, som er grundlagt af de mest skøre på universitetet - The Dagon Club, universitetets berygtede Horror-Club.

Dr. James H. Hartford er heller ikke en almindelig lærer. Han er meget ualmindelig, selvom det er på en anden måde en John.

Dr. James H. Hartford er med garanti den mest kedelige skabning på USA's østkyst. det eneste, han har til fælles med John, er interessen for medicin, og at han underviser i det på det universitet, hvor John studerer.

En eftermiddag i starten af efterårssemestret modtager John meget uventet et eksprestelegram fra den tidligere omtalte professor:

- Til The Dagon Club C/O John T. Reinhard... - Behøver din og dine venners hjælp - Vigtigt - Ingen spøg - Tag hele klubben med - Universitet dækker alle udgifter - Tag toget fra Boston til Springfield i morgen kl. 08.48 - Lej bil der - Kør derfra til Wellington - Jeg forklarer alt når vi mødes - Gælder liv eller død -

- Dr. James H. Hartford

Spillet på

Spiltræf (1990)
TRoA-Con 91, intern (1991)
Spiltræf XI (1996)
TRoA's Interne Jule-Hygge-Con (1996)

TriviaIndsend rettelser for denne side