Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Penge, magt og vandpistoler

Omslag till Penge, magt og vandpistoler

System: Basic Roleplaying
Genre: Action
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Jost L. Hansen

Ladda ned

PDF Scenariet (0,1 MB)

Beskrivning

Det er sommer. Solen bager kraftigt på den lille hytte i træet. Inde i den sidder Peter og Christina og prøver at få en radiomodtager til at virke. De har fået den af Peters far, da han alligevel skulle have en ny til bureauet. Signe står ved vinduet og spekulerer på, hvor meget de vil se til hinanden, når de starter i 8. efter sommerferien. Hun kigger over på Niels, der bakser med at gøre deres banner færdig. Han fanger hendes blik. Han har tydeligt brug for hjælp. Med et brag falder Søren gennem taget af hytten. Det er tredje gang på en uge. De andre kigger på ham. Han ser lidt flov ud. Han rejser sig op og går hen til bunken med ekstra brædder. Han har snart ikke flere søm.

Senere står de for foden af træet og kigger på deres hytte. Banneret blafrer i vinden, og selv på lang afstand kan man se de røde bogstaver: "Det Vågne Øje". De kan ikke helt lade være med at føle sig en smule stolte. Deres eget detektivbureau! Der lyder en råben bag dem, og de vender sig om. Sebastian kommer løbende imod dem. Han stopper forpustet, og smiler over hele hovedet: "Vi har fået en sag!"
"Det Vågne Øje" har fået deres første sag. En sag der får helt uventede konsekvenser…

"Penge, magt og vandpistoler" er et lettilgængeligt scenarie, der læner sig op af traditionen fra danske film som "Guldregn" og "Operation Cobra" samt detektivserier som "Alfred Hitchcock og De Tre Detektiver"

Spelat på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan