Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Penge, magt og vandpistoler

Forside til Penge, magt og vandpistoler

System: Basic Roleplaying
Genre: Action
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Jost L. Hansen

Download

PDF Scenariet (0,1 MB)

Foromtale

Det er sommer. Solen bager kraftigt på den lille hytte i træet. Inde i den sidder Peter og Christina og prøver at få en radiomodtager til at virke. De har fået den af Peters far, da han alligevel skulle have en ny til bureauet. Signe står ved vinduet og spekulerer på, hvor meget de vil se til hinanden, når de starter i 8. efter sommerferien. Hun kigger over på Niels, der bakser med at gøre deres banner færdig. Han fanger hendes blik. Han har tydeligt brug for hjælp. Med et brag falder Søren gennem taget af hytten. Det er tredje gang på en uge. De andre kigger på ham. Han ser lidt flov ud. Han rejser sig op og går hen til bunken med ekstra brædder. Han har snart ikke flere søm.

Senere står de for foden af træet og kigger på deres hytte. Banneret blafrer i vinden, og selv på lang afstand kan man se de røde bogstaver: "Det Vågne Øje". De kan ikke helt lade være med at føle sig en smule stolte. Deres eget detektivbureau! Der lyder en råben bag dem, og de vender sig om. Sebastian kommer løbende imod dem. Han stopper forpustet, og smiler over hele hovedet: "Vi har fået en sag!"
"Det Vågne Øje" har fået deres første sag. En sag der får helt uventede konsekvenser…

"Penge, magt og vandpistoler" er et lettilgængeligt scenarie, der læner sig op af traditionen fra danske film som "Guldregn" og "Operation Cobra" samt detektivserier som "Alfred Hitchcock og De Tre Detektiver"

Spillet på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)


Indsend rettelser for denne side