Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

For enden af et reb

System: AD&D

Av

✏️Mikkel Kolbak Sørensen
✏️Martin Stachowski Winther

Beskrivning

Støvet hang tungt i luften i den trange fængselscelle.

En enkelt solstråle sneg sig ind igennem det lille gittervindue og ramte den unge mands ansigt. Han var vågen nu, og strakte sig, efter en hård nat i det snavsede halm. Han rejste sig, og hørte larmen af folk ude i gården. Udenfor skinnede morgensolen fra en skyfri himmel, og en stor folkemængde var stimlet sammen omkring galgen. Den kutteklædte bøddel var ved at gøre rebet klart.

Bag sig hørte han en raslen af nøgler. "Det er tid ...", brummede den fede fangevogter. Som de to bevæbnede vagter førte ham igennem borgens dunkle korridorer, følte han en voksende indre vrede, over at skulle ende sit liv på denne måde.

Folkemængden jublede, da han blev ført gennem gården og op til galgen. Som fyrsten trådte frem på balkonen, blev tilskuerne stille. "Har du et sidste ønske?". Han vristede sig fri af bødlens greb og råbte til menneskemængden, "Hvor længe vil I finde jer i dette tyranni!! Frihed kommer ikke uden handling."

Brutalt lagde bødlen rebet om halsen på ham. "Min død vil ikke gå ustraffet hen!!". Som han mærkede rebet stramme om halsen, tænkte han: Hvordan er jeg dog havnet her?

Spelat på

Viking-Con 12 (1993)


Skicka in rättelser om den här sidan