Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

For enden af et reb

System: AD&D

Af

✏️Mikkel Kolbak Sørensen
✏️Martin Stachowski Winther

Foromtale

Støvet hang tungt i luften i den trange fængselscelle.

En enkelt solstråle sneg sig ind igennem det lille gittervindue og ramte den unge mands ansigt. Han var vågen nu, og strakte sig, efter en hård nat i det snavsede halm. Han rejste sig, og hørte larmen af folk ude i gården. Udenfor skinnede morgensolen fra en skyfri himmel, og en stor folkemængde var stimlet sammen omkring galgen. Den kutteklædte bøddel var ved at gøre rebet klart.

Bag sig hørte han en raslen af nøgler. "Det er tid ...", brummede den fede fangevogter. Som de to bevæbnede vagter førte ham igennem borgens dunkle korridorer, følte han en voksende indre vrede, over at skulle ende sit liv på denne måde.

Folkemængden jublede, da han blev ført gennem gården og op til galgen. Som fyrsten trådte frem på balkonen, blev tilskuerne stille. "Har du et sidste ønske?". Han vristede sig fri af bødlens greb og råbte til menneskemængden, "Hvor længe vil I finde jer i dette tyranni!! Frihed kommer ikke uden handling."

Brutalt lagde bødlen rebet om halsen på ham. "Min død vil ikke gå ustraffet hen!!". Som han mærkede rebet stramme om halsen, tænkte han: Hvordan er jeg dog havnet her?

Spillet på

Viking-Con 12 (1993)


Indsend rettelser for denne side