Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

WFRP (Lux-Con '91)

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Fantasy

Av

✏️Rune Schiermer Nielsen

Beskrivning

Vi starter en nat i havnebyen Scansano. Det er stadigt lunt og lyst, for det er sommer, og vi er tæt på planetens ækvator.

Vi befinder os i de Tileanske bystater, og der er noget ondt og koldt i gære. To sorte skikelser mødes, og udveksler små næsten uhørlige "queek, queek"-lyde med hinanden. Kun månen ser deres færd op ad Scansanos stejle gader. Ingen hører deres bløde bagpoters trip på brostenene, for de er veltrænede, vant til at bevæge sig uopdagede. Trænede til at dræbe!

Således døre en person den nat, og noget ondt forsvinder fra Scansano. Det drejer sig om noget som fik hunde til at stikke halen mellem benene og løbe, gjorde mælken sur, og kvinderne irritable. Noget som imidlertid ikke skulle forsvinde!

Hvad kan få gamle fede borgmester Pepperoni til at rive sig i håret, og ønske sig, at han var 20 igen? Hvad får ham til at kommandere sin egen søn, Luigi til at lede en lille gruppe mænd (og et fruentimmer!!!) på en desperat søgen i de dødsensfarlige nordlige sumpe efter en glemt by? Hvad har den gale Io med det hele at gøre?

Få svaret i Lux-Cons Warhammer-turnering. - Vold når det er episk og smagfuldt!

Spelat på

Lux-Con (1991)


Skicka in rättelser om den här sidan