Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

WFRP (Lux-Con '91)

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Fantasy

Af

✏️Rune Schiermer Nielsen

Foromtale

Vi starter en nat i havnebyen Scansano. Det er stadigt lunt og lyst, for det er sommer, og vi er tæt på planetens ækvator.

Vi befinder os i de Tileanske bystater, og der er noget ondt og koldt i gære. To sorte skikelser mødes, og udveksler små næsten uhørlige "queek, queek"-lyde med hinanden. Kun månen ser deres færd op ad Scansanos stejle gader. Ingen hører deres bløde bagpoters trip på brostenene, for de er veltrænede, vant til at bevæge sig uopdagede. Trænede til at dræbe!

Således døre en person den nat, og noget ondt forsvinder fra Scansano. Det drejer sig om noget som fik hunde til at stikke halen mellem benene og løbe, gjorde mælken sur, og kvinderne irritable. Noget som imidlertid ikke skulle forsvinde!

Hvad kan få gamle fede borgmester Pepperoni til at rive sig i håret, og ønske sig, at han var 20 igen? Hvad får ham til at kommandere sin egen søn, Luigi til at lede en lille gruppe mænd (og et fruentimmer!!!) på en desperat søgen i de dødsensfarlige nordlige sumpe efter en glemt by? Hvad har den gale Io med det hele at gøre?

Få svaret i Lux-Cons Warhammer-turnering. - Vold når det er episk og smagfuldt!

Spillet på

Lux-Con (1991)


Indsend rettelser for denne side