Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Venus-passagen

Omslag till Venus-passagen

System: Storyteller System
Genre: Drama, Gyser, Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Per von Fischer
🎨Louise Hessellund
🎨Palle Schmidt

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (3,8 MB)

Beskrivning

- et psykologisk drama anno 1769

Efter et halvt år på søen er HMS The Endeavour Bark nået til Kap Horn, Sydamerikas sydligste punkt. Endeavour er sendt på en videnskabelig mission af den engelske regering, og stemningen ombord er anspændt. Skibets øverstkommanderende er den legendariske James Cook, flådens mest begavede kartograf.

Endeavours besætning udgøres af 94 hårdføre søfolk, officerer og marinesoldater, 6 civile videnskabsfolk, 2 hunde, 1 ged og adskillige høns.

Videnskabsmændene ombord er udsendt for at observere planeten Venus' passage mellem Jorden og Solen, et sjældent astronomisk tilfælde. Under overfladen lurer mistroen og misundelsen, magtbegæret. Det er som om, de sydlige himmelstrøg indvirker på folkene.

Hvad der foregår i de lukkede kahytter efter solnedgang, er ikke altid lige behageligt. Endeavours indre summer af forbudte lyster, indestængt frygt og afdæmpede håb, og hendes sømbeslåede egeplanker kærtegnes af havets iskolde vand. Det er i selvsamme kolde, arktiske hav det første tegn på, at der er noget galt observeres: en mørk ubestemmelig, tilsyneladende sammensurret genstand flyder få hundrede meter styrbord om skibet.

Samtidig sætter videnskabsfolkene sig til bords hos kaptajnen i den store kahyt, endnu alle overbevist om vigtigheden og gennemførligheden af deres mission.

Et anderledes og krævendende scenarie, hvor temaet er 'frygten i dig selv', og hvor spilpersonernes psykologi spiller en væsentlig rolle.

Spelat på

Spiltræf X (1994)
Fastaval (1995)
TRoA's Interne Jule-Hygge-Con (1996)
TRoA Con (2011)

Priser

Fastaval (1995)

Nominerad, Bedste Spilpersoner
Nominerad, Bedste Redigering

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan