Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Den spejlvendte virkelighed

Omslag till Den spejlvendte virkelighed

System: Kult
Genre: Gyser, Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Michael G. Schmidt
🎨Jan Kjær

Ladda ned

PDF Scenariet (19,9 MB)

Beskrivning

I kender alle et sådant sted. Har i hvert fald alle hørt om det. Et sted, opført som et hjemsted for de svage i samfundet. Et sted, hvor man altid kunne forvente tryghed og et kærligt ord - i stedet for en knaldende lussing og eb vred reprimande.

Sådan et sted var børnehjemmet på Harlott Grove. "Alice Feldmans Hjem for Forældreløse". Dér var altid plads til en til. Altid. Og Alice Feldman sørgede altid personligt for, at vedkommende straks følte sig godt tilpas - at vedkommende straks følte sig hjemme. For sådan var hun bare. En kærlig, moderlig, omsorgsfuld, gammel dame, hivs højeste ønske og eneste mål i livet var at sørge for, at de forældreløse fik den bedst mulige barndom. Udadtil.

Hendes kærlighed kendte ingen grænser. Bogstaveligt talt. Måske var det derfor, en tidlig forårsdag i slutningen af halvtredserne, at de så brat lukkede hendes hjem. Tvangsfjernede børnene og forsøgte at brænde huset ned til jorden. Måske var der noget andet, de forsøgte at skjule.

Ak ja, nogle gange kan "evil incarnate" antage en så uskyldig form...

Et scenarie for øvede rollespillere, præsenteret af Fønix.

Spelat på

Fastaval (1995)
Orkon (1997)

Priser

Fastaval (1995)

Nominerad, Bedste Scenarie
Nominerad, Publikumsprisen (Tredjeplads)

Trivia

Länkar

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=90Skicka in rättelser om den här sidan