Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Den spejlvendte virkelighed

Forside til Den spejlvendte virkelighed

System: Kult
Genre: Gyser, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Michael G. Schmidt
🎨Jan Kjær

Download

PDF Scenariet (19,9 MB)

Foromtale

I kender alle et sådant sted. Har i hvert fald alle hørt om det. Et sted, opført som et hjemsted for de svage i samfundet. Et sted, hvor man altid kunne forvente tryghed og et kærligt ord - i stedet for en knaldende lussing og eb vred reprimande.

Sådan et sted var børnehjemmet på Harlott Grove. "Alice Feldmans Hjem for Forældreløse". Dér var altid plads til en til. Altid. Og Alice Feldman sørgede altid personligt for, at vedkommende straks følte sig godt tilpas - at vedkommende straks følte sig hjemme. For sådan var hun bare. En kærlig, moderlig, omsorgsfuld, gammel dame, hivs højeste ønske og eneste mål i livet var at sørge for, at de forældreløse fik den bedst mulige barndom. Udadtil.

Hendes kærlighed kendte ingen grænser. Bogstaveligt talt. Måske var det derfor, en tidlig forårsdag i slutningen af halvtredserne, at de så brat lukkede hendes hjem. Tvangsfjernede børnene og forsøgte at brænde huset ned til jorden. Måske var der noget andet, de forsøgte at skjule.

Ak ja, nogle gange kan "evil incarnate" antage en så uskyldig form...

Et scenarie for øvede rollespillere, præsenteret af Fønix.

Spillet på

Fastaval (1995)
Orkon (1997)

Priser

Fastaval (1995)

Nomineret, Bedste Scenarie
Nomineret, Publikumsprisen (Tredjeplads)

Trivia

Links

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=90Indsend rettelser for denne side