Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Llandroths forbandelse

System: Midgård - I fantasiens rige

Av

✏️Michael Galle

Beskrivning

Det er midt i den 5. eller enhjørningens måne. I det sydlige Alba er den sidste sne smeltet i løbet af de sidste par uger. Rejse- og handelsaktiviteter er begyndt igen. Veje og søveje er atter farbare, og det første skib sydfra ankom til havnen i går.
Efter en lang vinter har I nu lejlighed til at realisere alle jeres planer om rejser og eventyr, og jeres gruppe slutter sig til en handelskaravane moed Erainn i syd. I 2 uger rejser I og de 5 små vogne i karavanen langs mudrede handelsveje, uden at der sker noget særligt. I møder dog nogle vilde, men fredelige klankrigere.
Derfor beslutter I at prøve lykken på egen hånd og forlader karavanen i østlig retning mod kysten. Efter at have overnattet i et lille herberg, når I ud til kysten ved Træernes Bugt efter en hel dags vandring. Idet I kommer ud af skoven, ser I, at vejen fører ned til en landsby ved kysten. Landsbyen ligger ved mundingen af en bæk. Ved stranden ligger nogle både, men der er ingen personer at se. Da I nærmer jer landsbyen, bliver det mærkbart koldere, da skoven ikke længere beskytter jer mod vinden fra havet.Skicka in rättelser om den här sidan