Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Llandroths forbandelse

System: Midgård - I fantasiens rige

Von

✏️Michael Galle

Beschreibung

Det er midt i den 5. eller enhjørningens måne. I det sydlige Alba er den sidste sne smeltet i løbet af de sidste par uger. Rejse- og handelsaktiviteter er begyndt igen. Veje og søveje er atter farbare, og det første skib sydfra ankom til havnen i går.
Efter en lang vinter har I nu lejlighed til at realisere alle jeres planer om rejser og eventyr, og jeres gruppe slutter sig til en handelskaravane moed Erainn i syd. I 2 uger rejser I og de 5 små vogne i karavanen langs mudrede handelsveje, uden at der sker noget særligt. I møder dog nogle vilde, men fredelige klankrigere.
Derfor beslutter I at prøve lykken på egen hånd og forlader karavanen i østlig retning mod kysten. Efter at have overnattet i et lille herberg, når I ud til kysten ved Træernes Bugt efter en hel dags vandring. Idet I kommer ud af skoven, ser I, at vejen fører ned til en landsby ved kysten. Landsbyen ligger ved mundingen af en bæk. Ved stranden ligger nogle både, men der er ingen personer at se. Da I nærmer jer landsbyen, bliver det mærkbart koldere, da skoven ikke længere beskytter jer mod vinden fra havet.Korrektionen für diese Seite einschicken