Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Madame Tussaud's

System: Systemlöst
Genre: Komedie

Av

✏️Ryan Rohde Hougaard

Ladda ned

Zip Madame Tussaud's (samlet pakke) [danska] (0,2 MB)

Beskrivning

”Lukketid, lukketid...”; kustodernes trætte kald fik endelig folk til at søge mod udgangen som en flok får guidet af en hyrdehund. Lidt senere, da alle små unger og gamle damer var indfanget og smidt ud, slukkede overkustoden for lyset rundt om på det gamle museum og overlod hovednøglen til nattevagterne, der kvitterede med at låse ham ude. Herefter gik de ind i deres vagtstue for at fortære nattens første kop kaffe.

Udenfor museet i en mørk gyde trillede en varevogn med slukkede lygter ind i en affaldscontainer med et mindre brag. Uheldet fik en livlig diskussion til at opstå inde på førersædet, hvor tre sortklædte personer befandt sig. Omme bag i vognen lød klagende brokkerier. Kort efter forlod seks maskerede skygger vognen.

Under første natterunde kom nattevagten gennem sal 27. Han skuttede sig; hvorfor skulle der altid være så koldt her på museet? Så hørte han et klink ovre fra hjørnet. Let forundret begav han sig derind og lod lommelygten feje henover figurerne. Intet. Han fortsatte sin runde.

Noget begyndte at bevæge sig i sal 27...

Spelat på

ConIIret (2000)


Skicka in rättelser om den här sidan