Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Madame Tussaud's

System: Systemløst
Genre: Komedie

Von

✏️Ryan Rohde Hougaard

Herunterladen

Zip Madame Tussaud's (samlet pakke) [Dänisch] (0,2 MB)

Beschreibung

”Lukketid, lukketid...”; kustodernes trætte kald fik endelig folk til at søge mod udgangen som en flok får guidet af en hyrdehund. Lidt senere, da alle små unger og gamle damer var indfanget og smidt ud, slukkede overkustoden for lyset rundt om på det gamle museum og overlod hovednøglen til nattevagterne, der kvitterede med at låse ham ude. Herefter gik de ind i deres vagtstue for at fortære nattens første kop kaffe.

Udenfor museet i en mørk gyde trillede en varevogn med slukkede lygter ind i en affaldscontainer med et mindre brag. Uheldet fik en livlig diskussion til at opstå inde på førersædet, hvor tre sortklædte personer befandt sig. Omme bag i vognen lød klagende brokkerier. Kort efter forlod seks maskerede skygger vognen.

Under første natterunde kom nattevagten gennem sal 27. Han skuttede sig; hvorfor skulle der altid være så koldt her på museet? Så hørte han et klink ovre fra hjørnet. Let forundret begav han sig derind og lod lommelygten feje henover figurerne. Intet. Han fortsatte sin runde.

Noget begyndte at bevæge sig i sal 27...

Hier gespielt worden

ConIIret (2000)


Korrektionen für diese Seite einschicken