Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Nattens børn: Når drømmene visner

System: LARP Mind's Eye Theatre: The Masquerade
Deltagare: 50 spelare

Arrangerat av

Sputnik

Av

✏️Rasmus Aggerholm
✏️Jakob Bavnshøj
✏️Sara Hald

Beskrivning

"Klokken er 18:00. Dette er WRWS med den korte radioavis, langfredag d. 28. marts - godaften... For mindre end en time siden blev der fundet endnu et offer for det berygtede "Whitefall Beast". Ofret, en uidentificeret kvinde, skulle være lige så slemt tilredt som de andre 14. Myndighederne står på bar bund i sagen, og inspektør Dallas haringen kommentarer, før morgendagens pressemøde. Ofret blev fundet i en gyde ved Bone Street/Nilson Boulevard, og vidner bedes kontakte de lokale myndigheder.

Kulten bag de seneste kirkeafbrændinger slog til igen i nat. Målet denne gang var, "New Freedom Church", en af byens ældste kirker. Tabene anslås til omkring én mio. dollars. De gejstlige myndigheder og politiet er sat på sagen, og det menes at kulten skulle være tilknyttet universitetskredse.

Efter gårsdagens tornadovarsel er situationen forværret. Whitefalls County Weatherstation varsler det værste uvejr i 25 år. Egnen rammes i løbet af aftenen og natten, og al unødvendig udkørsel frarådes.

Skovbranden i Blue River District er stadig ude af kontrol. Brandinspektør Williams er bekymret i forbindelse med stormvarslet og har anmodet om hjælp fra naboamterne. Miljøorganisationen Green Knights' talsmand udtalte i dag til pressen, at de mistænker selskabet Grand Enterprises som de ansvarlige. Selvsamme selskab har forelagt planer for den ny motorvej fra Whitefalls til Minneapolis.

Detforventes, at der er flertal i byrådet om indkøb af nye miljøvenlige gadelamper, der med deres ultraviolette lys skulle kunne forbedre vilkårene for byens plante- og dyreliv.

Nu over til sporten...

Spil: "Nattens børn..." er et Vampire Mind's Eye Theatre (non-contact) live scenarie, der foregår i Whitefalls, en storby i det nordligste USA. Scenariet tæller ca. 50 spillere, som vil få tilsendt deres roller i forvejen. Jo før du tilmelder dig, jo bedre. Deltagere skal være over 18 år, da der udskænkes alkohol. Udklædning er obligatorisk og vil være nærmere beskrevet i det udsendte materiale. Det er også obligatorisk at sende et pasfoto med af sig selv! Meld dig til forneden.

Spelat på

Fastaval XI - Paranormal Con (1997)


Skicka in rättelser om den här sidan