Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Nattens børn: Når drømmene visner

System: LARP Mind's Eye Theatre: The Masquerade
Deltagere: 50 spillere

Arrangeret af

Sputnik

Af

✏️Rasmus Aggerholm
✏️Jakob Bavnshøj
✏️Sara Hald

Foromtale

"Klokken er 18:00. Dette er WRWS med den korte radioavis, langfredag d. 28. marts - godaften... For mindre end en time siden blev der fundet endnu et offer for det berygtede "Whitefall Beast". Ofret, en uidentificeret kvinde, skulle være lige så slemt tilredt som de andre 14. Myndighederne står på bar bund i sagen, og inspektør Dallas haringen kommentarer, før morgendagens pressemøde. Ofret blev fundet i en gyde ved Bone Street/Nilson Boulevard, og vidner bedes kontakte de lokale myndigheder.

Kulten bag de seneste kirkeafbrændinger slog til igen i nat. Målet denne gang var, "New Freedom Church", en af byens ældste kirker. Tabene anslås til omkring én mio. dollars. De gejstlige myndigheder og politiet er sat på sagen, og det menes at kulten skulle være tilknyttet universitetskredse.

Efter gårsdagens tornadovarsel er situationen forværret. Whitefalls County Weatherstation varsler det værste uvejr i 25 år. Egnen rammes i løbet af aftenen og natten, og al unødvendig udkørsel frarådes.

Skovbranden i Blue River District er stadig ude af kontrol. Brandinspektør Williams er bekymret i forbindelse med stormvarslet og har anmodet om hjælp fra naboamterne. Miljøorganisationen Green Knights' talsmand udtalte i dag til pressen, at de mistænker selskabet Grand Enterprises som de ansvarlige. Selvsamme selskab har forelagt planer for den ny motorvej fra Whitefalls til Minneapolis.

Detforventes, at der er flertal i byrådet om indkøb af nye miljøvenlige gadelamper, der med deres ultraviolette lys skulle kunne forbedre vilkårene for byens plante- og dyreliv.

Nu over til sporten...

Spil: "Nattens børn..." er et Vampire Mind's Eye Theatre (non-contact) live scenarie, der foregår i Whitefalls, en storby i det nordligste USA. Scenariet tæller ca. 50 spillere, som vil få tilsendt deres roller i forvejen. Jo før du tilmelder dig, jo bedre. Deltagere skal være over 18 år, da der udskænkes alkohol. Udklædning er obligatorisk og vil være nærmere beskrevet i det udsendte materiale. Det er også obligatorisk at sende et pasfoto med af sig selv! Meld dig til forneden.

Spillet på

Fastaval XI - Paranormal Con (1997)


Indsend rettelser for denne side