Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

På den anden side

(aka: On the Other Side)

Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Mikkel Bistrup Andersen
✏️Ingrid Kaaber Pors

Beskrivning

Fire finurlige eksistenser drager ind i det menneskeland som har slået deres tilværelse ud af kurs, men som måske også kan blive deres redning.

Foromtale

”Tja, det er jo ikke altid at man har brug for en flammekaster.” siger vaskebjørnen grinede, da skyggen nærmede sig. ”Men på den anden side, er det ikke hver dag apokalypsen kommer på besøg”

På Den Anden Side er et halvdybt og halvsjovt novellescenarie, der handler om 4 stakkels dyr, som drives fra rede og muldbo, da ragnarok banker på. Derfor er de nødt til at drage på eventyr efter et nyt hjem og en smule revanche. Vejen til et nyt hjem er lang og trævlet med lossepladser, sukkerdrugs og modbydeligt mange mennesker fra pestkontrollen. Sammen skal de dog nok komme igennem klimaapokalypsen – hvis de kan holde sammen til vejs ende.

På Den Anden Side er i sin kerne et improscenarie, hvor spillerne i høj grad er med til at skabe fortællingen. Spillerne skal samarbejde for at komme igennem de gakkede scener, og være med til opbygge hinandens ideer i fortællingen. Dette gøres ved en simpel fortællermekanik, hvor spillere og spillederen kan skabe fortællingen og beslutte dyrenes skæbne sammen.

Improviseret falde-på-halen-komik
Klimaapokalypsen
Coming-of-age

Spillertype: Dette scenarie for dig, der holder af improviseret fortællerteknik, at udleve historier om rebelske ungdomsår imod alle odds i fiktive fortællinger, der lægger tæt på vores egen virkelighed. Scenariet opbygges af en simpel fortællerteknik og skønne karaktere, der gør at nye og erfarne kan være med.

Spilledertype: I scenariet er især to kernekvaliteter vigtige, nemlig overblik og facilitering. Som spilleder skal du være åben, være en holdspiller og sørge for, at scenariets røde rød ikke forsvinder i den kreative vildskab. Det er en bonus, hvis du har god humor og har flair for at spille skurke med stil!

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 6+

Læsemængde: 1,5 side

Spelat på

Fastaval: Otto for folket (2023)


Skicka in rättelser om den här sidan