Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Forhandling og Forfald

Omslag till Forhandling og Forfald

(aka: Negotiation and negligence)

System: Systemløst
Genre: Drama
Deltagare: 5-6 spelare

Av

✏️Benjamin Borød
✏️Emil Damgaard Sørensen

Beskrivning

En flok rådsmænd skal mødes for at tage beslutninger for landets bedste, dog vil deres forskelligheder og uenigheder i sidste ende betyde landets forfald

Kan du lide magt? Vil du gerne have indflydelse over andres skæbne? Elsker du at træffe beslutninger med konsekvenser der egentlig ikke rammer dig?

I vores semi-live Forhandling og Forfald kommer du og 4 andre til at sidde i et råd af forskelligartede personer, hver med forskellige holdninger, interesser og bagtanker. Spillet er opdelt i akter og foregår i et lille fiktionelt land sat omkring 1800-tallet, hvor konsekvenserne af jeres beslutninger langsomt vil vise sig.
Der vil blive peget fingre, der vil blive råbt hen over bordet og mellem møderne vil alliancer blive skabt, hvorefter de hurtigt nedbrydes igen.

Kan i som råd formå at enes og få landet til at blomstre? Eller vil jeres uenigheder uundgåeligt være skyld i landets undergang?
Vi glæder os til at finde ud af det med jer, når i får styringen i vores scenarie Forhandling og Forfald.

A group of councilmen meet to make the best decisions for the country, but in the end, their differences and disagreements will be the country's demise.

Store beslutninger bliver truffet, når fem rådsmedlemmer mødes for at tjene landets bedste. Kan de, trods deres forskelligheder, enes og opnå success, eller vil de uundgåeligt lede landet i forfald?

“Hold nu kæft mand!” “Du lyder som en idiot!” “Løsningen er åbenlys!”

Disse er alle udråb, som du vil høre i løbet af dette semi-live scenarie, hvor du og 4 andre kommer til at sidde i et råd af personer, hver med forskellige holdninger, interesser og bagtanker.

I spillets fire akter vil i sidde til møder og skændes om hvilke beslutninger, der er bedst for fremtiden af det 1800-tals-inspirerede land, hvori scenariet foregår. Igennem jeres beslutninger vil I skabe landets skæbne!

I vil hver stå i spidsen for en af de fem primære sektorer af samfundet og vil derfor naturligt opleve konflikt over jeres modstridende holdninger og interesser. Nogle af disse stridigheder er tydelige fra start, men langt flere vil vise sig, når i bliver præsenteret for landets største problemer.

Imellem råberiet og diskussionerne vil I som spillere finde på mellemscener, hvor i eksempelvis kan konfrontere hinanden, lave skumle aftaler eller blot bagtale de andres idiotiske beslutninger.

Skænderi
Politisk drama
Karakterspil

Spillertype: Spil vores scenarie, hvis du kan lide at improvisere og diskutere. Der víl være standpunkter, der er givet på forhånd, men det er op til dig at argumentere for din sag. Desuden kan der i konfliktfyldte scener forekomme råberi, når diskussioner bliver personliggjort og bølgerne går højt.

Spilledertype: Som spilleder er den primære rolle at sætte rammen for spillernes diskussioner. Du er ansvarlig for at klippe scener, både når de er mest intense, og inden spillerne opnår enighed. Du vil stå for at fremlægge konsekvenserne af spillernes beslutninger og relatere disse til det spillerne har sagt.

Spelat på

Testkörning ESFROAG (2022)
Fastaval: Otto for folket (2023)


Skicka in rättelser om den här sidan