Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Seks cirkler om Bögenhafen

Omslag till Seks cirkler om Bögenhafen

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Fantasy

Av

✏️Thomas Elfing

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (4,6 MB)

Beskrivning

Eventyret er en fortsættelse fra sidste års Viking Con, hvor en gruppe snarrådige, dumdristige og heldige lykkeriddere formåede at besejre og stoppe en stor ondskab, der forsøgte at få et fodfæste i denne verden. Det har dog ikke været uden personlige omkostninger for vores lykkeriddere, der har måtte sande at der eksisterer noget uden for deres verden, entiteter der forsøger at bryde gennem barriererne mellem verdener.

Så da de bliver budt muligheden for at handle, måske gøre en forskel og ikke mindst tjene en pæn skilling, så slår de til. De hiver sig op af det søle, de er sunket ned i og begiver sig mod den fremgangsrige handelsstad Bögenhafen, for at løse og stoppe de grusomme mord, der har hærget byen.

Selvom det er en fortsættelse, så kræver det ikke tidligere deltagelse, men spillere fra sidste gang vil møde de samme spilpersoner, der er blevet mere erfarne og hårdføre.

Spillertype: Du skal melde dig som spiller, hvis du er til rollespil i én mørk og dyster middelalder verden hvor overtro er en del af hverdagen, og hvor adlen og kirken sidder på magten. Én verden, hvor du gør klogt i at frygte inkvisitionen og dennes heksejægere. For spillere der holder af traditionelt bordrollespil i Warhammer verdenen i en lukket sandbox setting.

Spilledertype: Du skal kunne lide at improvisere, da scenariet består af en række eventyrlokationer på ca. 1-1,5 side.

Spelat på

Viking-Con 41 (2022)


Skicka in rättelser om den här sidan