Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Seks cirkler om Bögenhafen

Vorderseite für Seks cirkler om Bögenhafen

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Fantasy

Von

✏️Thomas Elfing

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (4,6 MB)

Beschreibung

Eventyret er en fortsættelse fra sidste års Viking Con, hvor en gruppe snarrådige, dumdristige og heldige lykkeriddere formåede at besejre og stoppe en stor ondskab, der forsøgte at få et fodfæste i denne verden. Det har dog ikke været uden personlige omkostninger for vores lykkeriddere, der har måtte sande at der eksisterer noget uden for deres verden, entiteter der forsøger at bryde gennem barriererne mellem verdener.

Så da de bliver budt muligheden for at handle, måske gøre en forskel og ikke mindst tjene en pæn skilling, så slår de til. De hiver sig op af det søle, de er sunket ned i og begiver sig mod den fremgangsrige handelsstad Bögenhafen, for at løse og stoppe de grusomme mord, der har hærget byen.

Selvom det er en fortsættelse, så kræver det ikke tidligere deltagelse, men spillere fra sidste gang vil møde de samme spilpersoner, der er blevet mere erfarne og hårdføre.

Spillertype: Du skal melde dig som spiller, hvis du er til rollespil i én mørk og dyster middelalder verden hvor overtro er en del af hverdagen, og hvor adlen og kirken sidder på magten. Én verden, hvor du gør klogt i at frygte inkvisitionen og dennes heksejægere. For spillere der holder af traditionelt bordrollespil i Warhammer verdenen i en lukket sandbox setting.

Spilledertype: Du skal kunne lide at improvisere, da scenariet består af en række eventyrlokationer på ca. 1-1,5 side.

Hier gespielt worden

Viking-Con 41 (2022)


Korrektionen für diese Seite einschicken