Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Påskemorgen Røde

Omslag till Påskemorgen Røde

System: Call of Cthulhu / Vision
Genre: Efterforskning, Gyser, Intrige, Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Paul Hartvigson
🎨Palle Schmidt

Ladda ned

PDF Scenariet (2,3 MB)

Beskrivning

Fremskridtets tidsalder:
Som verden bevæger sig ind i det tyvende århundredes morgengry, stråler solen mere end nogensinde på Det tyske Kejserrige. Tyskland er den stærkeste magt på det Europæiske fastland, besidder den stærkeste hær, en flåde der snart kan gøre Englands rangen stridig. Ligeså stærkt stråler tysk lærdom og videnskab. Blandt Tysklands allierede er Det ottomanske Rige. Sultanen i Konstantinopel hersker over et udstrakt, underudviklet rige beboet af et sammenrend af tyrkere, arabere, kurdere, jøder og andre folkeslag styret på middelalderlig vis.

1907: Damaskus, Det ottomanske Rige.
En af Tysklands fremmeste forskere i orientalske forhold er Herr Professor Dr. J. W. von Braskow ved Göttingens universitet. Assisteret af sin niece Isolde har han fundet spændende skrifter om ruinen af en bestemt korsridderborg.

Som ekspeditionens andre deltagere ses den ottomanske skriftkloge, Suleiman Özdemir, den unge forsker, Klaus Kupferhügel samt eskorten i form af Løjtnant ved den kejserlige miltitærdelegation i Konstantinopel, Siegfried Lautenburg og hans trofaste adjudant, korporal Mehmet Pelit.

Målet er ruinen af korsfarerborgen "le Sauveur", der overskygger dalen Bab-el-Gharbi i det tilbagestående og bjergrige Libanon.

Et eventyr om mødet mellem øst og vest, mellem fortid og nutid og om jagten på den hellige Gral.

Spelat på

Fastaval (1987)
Fastaval (1993)

Priser

Fastaval (1993)

Nominerad, Publikumsprisen (Andenplads)

Trivia

Länkar

"Påskemorgen Røde" til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=12Skicka in rättelser om den här sidan