Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Påskemorgen Røde

Forside til Påskemorgen Røde

System: Call of Cthulhu / Vision
Genre: Efterforskning, Gyser, Intrige, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Paul Hartvigson
🎨Palle Schmidt

Download

PDF Scenariet (2,3 MB)

Foromtale

Fremskridtets tidsalder:
Som verden bevæger sig ind i det tyvende århundredes morgengry, stråler solen mere end nogensinde på Det tyske Kejserrige. Tyskland er den stærkeste magt på det Europæiske fastland, besidder den stærkeste hær, en flåde der snart kan gøre Englands rangen stridig. Ligeså stærkt stråler tysk lærdom og videnskab. Blandt Tysklands allierede er Det ottomanske Rige. Sultanen i Konstantinopel hersker over et udstrakt, underudviklet rige beboet af et sammenrend af tyrkere, arabere, kurdere, jøder og andre folkeslag styret på middelalderlig vis.

1907: Damaskus, Det ottomanske Rige.
En af Tysklands fremmeste forskere i orientalske forhold er Herr Professor Dr. J. W. von Braskow ved Göttingens universitet. Assisteret af sin niece Isolde har han fundet spændende skrifter om ruinen af en bestemt korsridderborg.

Som ekspeditionens andre deltagere ses den ottomanske skriftkloge, Suleiman Özdemir, den unge forsker, Klaus Kupferhügel samt eskorten i form af Løjtnant ved den kejserlige miltitærdelegation i Konstantinopel, Siegfried Lautenburg og hans trofaste adjudant, korporal Mehmet Pelit.

Målet er ruinen af korsfarerborgen "le Sauveur", der overskygger dalen Bab-el-Gharbi i det tilbagestående og bjergrige Libanon.

Et eventyr om mødet mellem øst og vest, mellem fortid og nutid og om jagten på den hellige Gral.

Spillet på

Fastaval (1987)
Fastaval (1993)

Priser

Fastaval (1993)

Nomineret, Publikumsprisen (Andenplads)

Trivia

Links

"Påskemorgen Røde" til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=12Indsend rettelser for denne side