Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Smølf Quest

System: SmølfQuest
Deltagare: 2-6 spelare

Av

✏️Morten Vestergaard Fisker

Beskrivning

Smølf lå på det bare gulv i smølfen, hvor han og en lille håndsmølf andre smølfer havde søgt tilsmølf efter gårsmølfens frygtelige udsmølf. Smølf, Smølf og de fleste andre smølfer, inklusive Gammelsmølf var blevet taget af Gargamel og var nu smølfet inde eller dét der var værre…? Smølf blev ved og ved med at smølfe over hvad der var smølfet og hvordan det kunne smølfe så smølft. Smølfernes Landsby var blevet smølfet med smølfen, ja selv Sarsaparilla markerne var gået op i smølf.

”Hvis bare man kunne smølfe tilbage i smølfen?”, tænkte han. ”Men. Det KAN man da! Øh – måske?”. Smølf smølfede over til Smølf der lå og smølfede af smølf. ”Smølf!”, ”Kan du smølfe hvad Opfindersmølf smølfede os om Smølfelihutten™?”, ”var der ikke noget med at man kunne smølfe på en smølf og få Smølfelihutten™ til at smølfe i smølfen i stedet for kun at smølfe i smølfen?

Smølf smølfede med hovedet. Det gjorde smølf. ØV! ”Øhhhhhh joooo, men det på det tidssmølf ville jeg hellere smølfe og smølfede ikke med at skulle smølfe det til noget – så, øh, jeg glemte at smølfe efter…”

”Måske én af de to andre ved noget…?”

Spelat på

Chopcon (2022)


Skicka in rättelser om den här sidan