Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Smølf Quest

System: SmølfQuest
Teilnehmer: 2-6 Spieler

Von

✏️Morten Vestergaard Fisker

Beschreibung

Smølf lå på det bare gulv i smølfen, hvor han og en lille håndsmølf andre smølfer havde søgt tilsmølf efter gårsmølfens frygtelige udsmølf. Smølf, Smølf og de fleste andre smølfer, inklusive Gammelsmølf var blevet taget af Gargamel og var nu smølfet inde eller dét der var værre…? Smølf blev ved og ved med at smølfe over hvad der var smølfet og hvordan det kunne smølfe så smølft. Smølfernes Landsby var blevet smølfet med smølfen, ja selv Sarsaparilla markerne var gået op i smølf.

”Hvis bare man kunne smølfe tilbage i smølfen?”, tænkte han. ”Men. Det KAN man da! Øh – måske?”. Smølf smølfede over til Smølf der lå og smølfede af smølf. ”Smølf!”, ”Kan du smølfe hvad Opfindersmølf smølfede os om Smølfelihutten™?”, ”var der ikke noget med at man kunne smølfe på en smølf og få Smølfelihutten™ til at smølfe i smølfen i stedet for kun at smølfe i smølfen?

Smølf smølfede med hovedet. Det gjorde smølf. ØV! ”Øhhhhhh joooo, men det på det tidssmølf ville jeg hellere smølfe og smølfede ikke med at skulle smølfe det til noget – så, øh, jeg glemte at smølfe efter…”

”Måske én af de to andre ved noget…?”

Hier gespielt worden

Chopcon (2022)


Korrektionen für diese Seite einschicken