Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Skrevet i stjernerne

Omslag till Skrevet i stjernerne

(aka: Written in the stars)

Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Ingrid Kaaber Pors

Beskrivning

Scenariet handler om 4 skæve pirateksistenser der på trods af deres forskelligheder, sammen drager mod ønskestjernen, i håb om at få deres vildeste drømme til at gå i opfyldelse i ønskestjernens lys – en rejse der kan ende med at tvinge dem til at bryde alle reglerne.

Foromtale

”For pokker! Stjernerne er ikke med mig i dag! Og nu troede jeg ellers, at i år var året vi vandt det hele!” den lille pirat surmulede over den daglige flaskepost. ”Hey, du skal ikke tage de horoskoper så tungt, jeg hører alligevel de er bras” Et glimt legede i rævens øje. ”Og det ligner vel ikke os at følge reglerne helt vel? Så hvorfor følge stjernernes?” Skibets sejl spændes op. ”Manne, lad os tage af sted! Dette er året, hvor vi kommer hjem!” Skrevet i Stjernerne er et scenarie om fire pirater, der på forskellig vis er endt på stjernehavet – stedet ingen slipper væk fra, medmindre man vinder en stjernemønt, før stjernerne går på hæld. Men, de fire kammerater er ikke de eneste, der er opsat på at finde friheden sammen… Hvor meget kommer rejsen mod friheden til at koste dem?

Under scenariet kommer spillerne til at gøre af simple fortællermekanikker, det giver dem rig mulighed for action og spil mellem karakterne. Scenariet er en piratisk fortælling, som ikke altid ender i frihed

Spillertype

Skrevet i Stjernerne appellerer til dig, der elsker swashbuckling, eventyr og er ikke bange for at sætte sin karakters fremtid i spil. Dette er ikke et scenarie der afgøres af terninger, men nærmere den fortælling du fortæller og de beslutninger du tager sammen med dine medspillere.

Spilledertype

I Skrevet i Stjernerne er du kaptajnen på en gyngende skude, det kan gå næsten alle vegne. Du skal kunne give scenariets scener en legende stemning, der leder op til kreativitet og improvisering. Samtidig, skal du kunne give npc’erne dybden, så spillerne sidder i oprigtige dilemmaer, når de skal overveje at vinde – og efterlade deres rivaler i støvet.

Antal spillere og spilledere: 4/1

Tid: 2 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 10+

Læsemængde: 1 1/2 side

Online: Ja

Stikord:
Pirateventyr
Stjernetegn
Meta
Treasure Island

Spelat på

Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)


Skicka in rättelser om den här sidan