Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Røvertinge

System: LARP

Arrangert av

Rollespilsfabrikken

Av

✏️Mikkel Christensen
✏️Sofie Nüchel Heggenhougen
✏️Jesper Kristiansen
✏️Paul Sinding

Beskrivelse

Røvertinge er et rollespil om fem røverbander, der i fællesskab har plyndret en karavane for gods og fanger, og nu skal fordele rovet mellem sig. De skal fejre det gode udfald af togtet, håndtere indbyrdes stridigheder og lægge planer for fremtiden.

Men de fem grupper er vidt forskellige, med hver deres motivation og årsag til at være endt som lovløse forbrydere, og hver deres håb for fremtiden. Samtidigt er det nødvendigt for dem at holde sammen for at forsvare sig mod fogedens knægte, der utrætteligt jager røverne og forsøger at holde vejene sikre.

Scenariet handler om livet som lovløs og om røvernes konflikter og dilemmaer. Dets fokus er de fælles historier rollerne imellem og rollernes udvikling, fremfor konkurrence mellem grupperne. Her er mad over bål, fællesskab, historier og sang, dyste mellem bitre rivaler og et stort bytte der skal fordeles. Selve røveriet og kampene med fogedens knægte er ikke en del af rollespillet.

Gode inspirationskilder er tv-serierne Black Sails og Firefly, og deres roller på kant af lov og moral, rollernes indbyrdes forhold, konflikter og forståelse af verden.

Antall ganger spilt

23. - 26. juli 2020, Harreskovshytten, DanmarkSend inn rettelser om denne siden