Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Shadow Lounge - Daggry og tusmørke

System: Semi-live
Sjanger: Drama, Fantasy, Thriller
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Beskrivelse

De sad længe og stirrede på hinanden. De afventede alle en reaktion fra en anden.
Rådet af De Fem var samlet, for at modtage nyheden fra Herolden: Visaren var død. Rita - den tro leder gennem femten årtier var faldet til et himmelvæsen kaldet Sølvklingen.
Den triste nyhed hang tungt mellem De Fem, og ikke så snart havde Luna taget ordet i sin magt, før Trinidads tænder havde godt fast i hendes hals. Han havde grebet chancen, men Luna var stærkere end de fire andre, og hun fik rystet sig løs, smidt Trinidad fra sig, og trak sin pistol.

'Lad os være civiliserede,' lød det iskoldt fra hende, og Trinidad tørrede blodet af sin læbe, noget af det var hans, noget var hendes. Han smagte på det, og i et kort sekund stod tiden stille for ham. Han sitrede, og skulle til at angribe igen. Luna sukkede og fingeren reagerede instinktivt. Et skud lød i Rådssalen, Herolden rystede på hovedet. La Cour og Moxy sprang til Trinidads side, og hjalp ham op. Han var ramt i højre skulder, og Luna advarede at dette blot var en advarsel.
'Hvis ingen har andet at sige, så træder jeg i Visarens fodtrin,' proklamerede hun . Trinidad sænkede besejret sit blik, Moxy rystede på hovedet og La Cour sendte hende sit bedste smil.
'Og jeg støtter dig,' lød det varmt fra Valdemar: den ældste af De Fem. Når han talte lyttede de andre, og ikke kun fordi han havde Gaven, men fordi han var fornuftig.

'Slikt skal det være!' buldrede Herolden, og De Fem nikkede til hinanden. Balancen var oprettet igen, men truslen og mysteriet var der stadig: Hvorfor havde Sølvklingen dræbt den forhenværende Visar? Hvad var næste skridt? Hvilke farer truede i horisonten?

- - - - - - - - - - -
Disclaimer: Sidste år blev jeg inspireret af Magnus Hansens rollespil 'The Red Tower', som var et fantastisk intrige-scenarie med spændende mekanikker. Jeg har tænkt mig at prøve nogle ting af, som er direkte inspireret af Magnus, så hvis I kommer til at kunne lide det, så giv Magnus en high-five. Uanset, gør det, og bed ham om at køre The Red Tower igen - det var en fantastisk spilgang med en virkelig fed historie.
Tak, Magnus.
- - - - - - - - - - -

INFORMATION TIL SPILLEREN

Velkommen til 'Daggry og Tusmørke', endnu et scenarie i Shadow Lounge-universet. Dette scenarie vil undersøge vampyrernes lore og plads i denne fiktive verden, og jeg inviterer jer hermed med til et skelsættende strategi-scenarie, hvor I vil bekrige Himmelvæsnerne - Mørkevæsnernes modsætning.
I vil komme til at være generaler af en slagmark i en rundt-om-bordet-setting, og I vil komme til at spille scener i LARP-version, derfor kalder jeg det et Semi-LARP.

- Rollerne

LUNA
Stålviljen
Den siddende Visar, vampyrernes øverste leder. Hun har tålmodighed som en engel, men er bestemt ikke sådan én. Hendes magt har hun fået gennem årtiers stålvilje og kynisme. Hun har dannet par med Trinidad for år tilbage, men mellem dem er der begrænset med kærlighed. Hendes bedste ven er Moxy, som hun er blodsøsken med.

MOXY
Magtfuld
Den stille, men magtfulde. Magi har altid været Moxys styrke, og Moxy er den eneste vampyr, som har formået at replikere andre vampyrers Gaver. Magi er et magtfuld ting, og at Moxy nu er Visarens nærmeste gør duoen nærmest uovervindelig. Lunas styrke og Moxys magi: dødeligt og ærefrygtindgydende.

LA COUR
Overlevelse.
Mange har forsøgt at slå La Cour for fode, men hjertet er aldrig stoppet med at slå. Selv da La Cour blev smidt ind i Mørket kom La Cour tilbage, uskadet. Nogle siger La Cour har indgået en pagt med dæmonerne, andre mener La Cours Gave er udødelighed. Måske er det derfor La Cour kan være så voldsomt arrogant til tider? Bag La Cours arrogance banker dog et varmt hjerte.

TRINIDAD
Jagt.
Trinidad faldt for Lunas styrke for mange år siden, og kærligheden har aldrig rigtig sluppet ham. Den har fået nye ansigter, nye former, og hans modstand til Luna er måske ikke kun magtdemonstration, men den måde han nyder at være sammen med hende. Han er den fødte dusørjæger, og Visaren Rite brugte ham ofte til netop dette. Trinidad er den eneste vampyr, som har formået at dræbe sin Skaber i en retfærdig kamp. Det er en bedrift som fik selv Himmelvæsner til at nikke ærbødigt.

VALDEMAR
Klarsyn.
Han er klogere end han ser ud, stærkere end man tror og ældre end man tør tænke. Legenden fortæller om Valdemars tilblivelse i det ældste norden, men ingen har levet længe nok til at vinde hans tillid fuldkommen. Han virker ensom, men ikke på en skidt måde. Mere på den der måde, hvor han ved han er den eneste af sin slags - og længe har der været spekulationer om Valdemar faktisk er en vampyr? En vampyr dør naturligt efter 300-400 år - men ikke Valdemar. Hvad er hans hemmelighed?

Spilt på

ESFROAG (2019)


Send inn rettelser om denne siden