Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Karls konfirmation

System: LARP
Sjanger: Komedie
Deltakere: 15-35 players

Arrangert av

Rollespilsforeningen Elysion

Av

ArrangørNoah Lynge Adkins

Beskrivelse

Dette er et rollespils-scenarie, som foregår til Karls Konfirmation. Scenariet handler om en masse skøre karaktere fra Karls familie, der mødes til konfirmationen for at fejre Karl. Familien er dog ikke så fredelig, som den måske ser ud. Oplev karaktere som 'Den rigtige far', 'Den demente oldefar' og mange andre udspille massere af skøre, store og skandaløse relationer til Karls Konfirmation.

Selve scenariet kommer til at udspille sig i en 3-retters middag, hvor karakterende får mulighed for at snakke, holde taler og spise god mad. Karakterende er pre-skrevne og der vil være mulighed for at vælge, hvilken aldersgruppe man ønsker at spille. Det skal dog nævnes, at dette scenarie er en parodi på en traditionel dysfunkyionel familie, dvs. nogle af karakterende kan være konservative i den forstand, at de er lidt småsexistiske og homofobiske i et komisk omfang. Det betyder dog også at alle kan vælge mellem, om man vil spille mand eller kvinde ligegyldigt fra ens virkelige køn.

"Så skete det endelig. Det er Karls tur til at blive konfirmant og træde ind blandt de voksnes rækker. Det skal hele familien selvølgelig fejre! Desværre har Karl den mest pinlige og kaotiske familie nogensinde. Farens side er nogle rige snobber, mens morens side er landmænd fra det mørke mørke vestjylland. Når familien endelig samles, kan det kun gå galt."

Karls Konfirmation er et satirisk rollespil, som foregår som en parodi på den danske kernefamilie. Det er skørt, det bliver dumt, og så bliver det en herre sjov oplevelse!

Antall ganger spilt 🗺️

3. mars 2018🗺️Fælleshuset Flintebakken, Risskov, Danmark
4. mars 2023🗺️Fælleshuset Flintebakken, Risskov, Danmark

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden