Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Star Wars Live (A New Hope)

System: LARP

Arrangert av

A New Hope | Herning Rolle- og Liverollespilsforening

Av

ArrangørMads Bejder Kristensen
ArrangørMartin Lindhardt

Beskrivelse

Dantooine langt ude i outher rim, en plant der lever af agerbrug og har livestock som sin største eksport, Dantooine en planet der indtil for nyligt var et fredeligt og uinteressant sted, og det var det som rebeller udnyttede da de byggede deres base, netop på denne planet. Her styrede de krigens gang i lang tid, indtil deres placering blev kendt for Imperiet. Heldigvis var rebellerne forberedt og evakuerede basen før Imperiet spejder nåede frem.

Livet går sin vante gang i lufthavnen på Dantooine, folk kommer og folk går, men kan disse folk have en betydning for hvad der sker andre steder i galaksen? Folk er begyndt at tro lidt på Rebellerne og Oprørs Alliancen, som også tror lidt på sig selv nu, de er blevet en torn i øjet på Imperiet, som alle steder prøver at komme oprøret til livs. Og ikke mindst på Dantooine.

Hvad skete der efter det blev normalt kendt at Imperiet havde tabt et stort slag? Imperiet prøvede naturligvis at tysse det hele ned og bagatellisere det, men det er jo en anden historie… For her handler det om hvad der skete på Dantooine, planeten hvorpå rebellernes største base lå. Det er nu kun et par måneder siden at Rebellernes base på Dantooine blev opdaget. De prøver at skjule deres spor og imperiet prøver på at finde dem eller spor på hvor de er taget hen. Mens Bounthy hunters, criminals og andet skum strømmer til, for at få deres del i kagen.

May the force få jer alle til at være med, så det bliver rigtigt fedt..

Antall ganger spilt

14. september 2002, Lundgårdskolen i Tjørring, Herning, Danmark

Referenced in the following articles

Kalenderen Page 12 20 (August 2002) Hareposten

LenkerSend inn rettelser om denne siden