Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Fuldmaanesonaten

System: Call of Cthulhu

Av

✏️Paul Hartvigson

Beskrivelse

The Daily Review

University Professor Stabbed to Death

En tragisk og oprørende hændelse har fundet sted. I morges anmeldte portner Jonas Holden ved universitetet, fundet af et lig til politiet. Den døde blev fundet i det arkæologiske museums udstillingslokaler i den nye fløj i Trembledon Hall. Den afdøde viste sig at være Assistant-Professor Lawrence B. Marshden, der dagligt arbejdede i samme bygning Historisk Institut.

Liget var ilde tilredt, men kunne dog identificeres. den direkte dødsårsag lader til at være et knivstik i ryggen, men gerningsmanden eller mændene havde envidere lemlæstet professorens ansigt og maltrakteret hans brystkasse. Dødstidspunktet anslås indtil videre til mellem 1 og 3 om natten. Flere vidner havde se hr. Marshden forlade bygningen om eftermiddagen, og det formodes at han var vendt tilbage efter kl. 11 om aftenen (Holdens sidste runde). Han menes så at have overrasket et par indbrudstyve, der derefter har dræbt ham. Morderne smed så liget på en af den udstillede genstande - et stenbord fundet nær landsbyen Hadley. Politikommissær Anthony Jarrel mistænker en forbindelse mellem denne og tidligere lignende forbrydelser i forbindelse med indbrud.

Institutleder for historie, professor A. Kingsley beskriver Marshden som en maget dygtig og energisk forsker, hvis bortgang vil blive tydeligt mærket af sine kolleger. Lawrence Bernhard Marshden fødtes 29/8 1881 i Boston, Massachusetts, som søn af den ny afdøde engelske forfatter William Marshden, der vækkede hans interesse for forbindelsen mellem den gamle og den nye verden. I sin akademiske karriere på begge sider af Atlanten (bl.a. en periode sidste år på Oxford), har dr. Marshden beskæftiget sig med netop dette. Professor Kingsley fortælle at Marshden for tiden arbejdede med fortsættelsen af sit værk "Udvandring og Religiøs Frihed i New England". Det ny værk skulle omhandle marginale sekter og okkulte gruppers flugt fra Vesteuropa til Nordamerika.

Hr. Marshden ventes bisat søndag. Han overleves af en søster og en onkel, der er bosat her i byen.

- Faraday

Articles

Fuldmaanesonaten Page 21 TABU #9 (Februar 1988) TABU

TriviaSend inn rettelser om denne siden