Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Mørke sandheder

System: LARP
Sjanger: Gyser
Deltakere: 6 players

Av

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen
✏️Pálína Ýr Þórsdóttir

Beskrivelse

Solens sidste stråler kæmpede en unfair kamp med mørket, og ligeså stille sænkede der sig en uhyggelig, men fredelig atmosfære over byen. Gennem mørket traskede en kvinde klædt på til en fin middag, og hendes øjne lyste af forhåbninger. Noget skulle ske i aften - Noget vigtigt.

Tidligere samme dag kom du hjem fra dit arbejde. Lyset flimrede et kort sekund mens du hang jakken på plads i gangen. Rutinen af at vende hjem, blev stille og roligt fuldbyrdet, og med et suk sank du ned i sofaen. Det havde været en ganske almindelig dag, men stressende havde det været. En ung dame havde banket på din dør tidligere, og hendes smil og venlige karisma havde overvundet dig til at åbne døren..- selvom du skulle nå på arbejde om kort tid. Hendes parfume var en helt særlig en af slagsen, og mens du sad der i din stol kunne du fornemme en smule af den hang ved i luften.. Men der var også noget andet. Lugten af statiskhed? Samme lugt, som lige før et lyn slår ned. Du prøvede at rejse dig, men din krop adlød dig ikke. Du prøvede at skrige, men der var ingen lyd at høre. Med stigende paranoia mærkede du en nål mod nakken, efterfulgt af en brændende følelse. Det hele blev sort, og mens du lukkede øjnene i, kunne du se en mand klædt i sort og med elefanthue.. Men hvem ville ønske dig fanget!?

Hvad er "Mørke Sandheder"?
Det er et horror scenarie, som vil byde dig op til en skræmmende vals. Vi kommer til at vride dit sind, presse dig og opnå ren og skær rædsel fra den dybeste afkrog af dit sind. Det bliver hårdt, det bliver klamt - Meeeen, det er kun en leg, så frygt ikke alt for meget. ;)

Spilt på

ESFROAG (2011)


Send inn rettelser om denne siden