Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Angar

Sjanger: Action, Drama, Fantasy
Deltakere: 1 GM, 3-4 players

Av

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Beskrivelse

Det var tæt på midnat. Tre fra gruppen sad rundt om bålet, mens uglen forsigtigt gav sig til at tude. De tre holdt hænderne frem for sig, for at varme dem over bålet, og de talte om dagens rejse. Den fjerde sad op af træet lidt derfra og ømmede sig. De var stadig tre dagsrejser fra deres destination, men de var tættere nu, end de var igår.

Sven, Loras, Nadeen og Yuri havde rejst Angar tynd i deres mange års fællesskab. De havde opøvet en vis rutine, og ansvar og roller var for længst på plads. Nadeen var deres leder, Yuri deres vejviser, Loras deres herold og Sven deres muskelstyrke. De kunne overkomme det meste, men de var aldrig direkte overmodige. De kendte til farerne i Angar, og især i gråzonerne hvor de huserede for det meste. De ikke-optegnede dele af kortet. Eventyrere - det var det de var, og det var mange gange farligt.

'Tre dage mere', sukkede Loras og drømte sig til en nydelig kro med storbarmede kvinder, flotte riddere og en stemning, der næsten ikke kunne trumfes.
'Tre dage mere', bekræftede Sven og nikkede for sig selv. De dybe ar kastede skygger over hans ansigt, der kun gjorde ham mere barsk at skue.
'Tre dage mere?', lød det forvirret fra Yuri, som kiggede sig rundt. Månen stod hvor den skulle og stjernerne gav et praj om hvor langt der egentlig var til den næste kro.
'Fire dage mere', rettede Yuri efter at have læst stjernerne.
'Fire dage mere!?', fordømte Nadeen, der stadig ikke havde modtaget lægehjælp for det voldsomme sår i låret. Det var lang tid.

- - - -

Mangler du en eventyr-scenarie?
Mangler du en god fortælling?
Savner du den magiske følelse af at opleve en ny verden?

Jamen, så er det da godt du har 'læst mere' om dette scenarie: Angar.

Det vil byde på dilemmaer, diskussioner, eventyr, oplevelser og minder.

Kom og oplev Angar. Gå på eventyr, og se hvor det fører dig hen.

Spilt på

ESFROAG (2015)


Send inn rettelser om denne siden