Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Septen Under Vogteren kalder til Storblot under nymånen

System: Werewolf: The Apocalypse Live
Sjanger: Drama, Intrige

Beskrivelse

Jeg, Svea Ildmanke, Sværd-Som-Tunge-Tunge-Som-Sværd, Adren og Ældst af Septen under Vogteren og koblet Tyrs Rygrad, Skjald af Fenris' Æt, (og af Gaias nåde) indbyder alle Garou, som skulle have forvildet sig til Helsingør Ungdomsskole under majs nymåne til storblot i Teglstrup Hegn, 15 minutters gang fra skolen. Nymånen er Ragabashens måne - det er Narrens, lurendrejerens -men også den, hvor vigtig indsigt kommer fra en uventet kant.

Særligt glæder jeg mig til at gense Vredens pris, tidligere Retfærdighedens Kløer, Adren Forseti af Fenris' æt, tidligere Jarl, Warder, wyrmfoe, ritemester, holder af landet, littaniets vogter, portvogter, hylets mester, udfordringernes mester og kobbelalfa for Gaia's Skjold, nu kobbelløs, med vilje, bundet til ilden, ældste dommer på landet, medlem af Tyrs Hånd fra Sorthøjs Sept i Nordjylland, som vores kobbel mødte for et år siden, på nordjysk jord.

Vi har vist nogle ting, vi skal have gjort færdige... Og Nymånen er vist den helt rette at mødes under...

Som altid vil der være mulighed for debat, udfordringer, historier, sange og statusændringer, hvis relevant. Septen Under Vogterens cairn har derudover oplevet en svækkelse gennem det sidste år, og vi håber at de forsamlede Garou vil hjælpe med at styrke Gnossis her.

Metis kommer på eget ansvar.

---

Dette blot / moot eksisterer udenfor Rage Across Denmark-regi, men giver en mulighed for at opleve White Wolfs Werewolf setting - ritualerne, det spirituelle, fællesfølelsen samtidig med splittelsen, det rå og primale og den knivskarpe politiske balance hvor alle regler er uskrevne.

Vi lægger guidelines til spil op på forummet hvor spillere også kan søge packs / kobler - men selv hvis du intet har før con'en, så tag et kostume med og læs om Werewolf stammer og månefaser (tribes og auspices) evt på Wikipedia og læg dig fast på en af hver og et navn, og måske et tilnavn - så skal resten bare spilles. Werewolf er både politisk og fysisk (rulle-i-med-andre-i-blade-og-græs) spil, og der vil være mulighed for begge dele.

Spilt på

Ba-Con (2010)


Send inn rettelser om denne siden