Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

A Killer Reborn

System: Conspiracy X

Av

✏️Gert Andersen

Beskrivelse

Det er meget tidligt om morgenen en af de sidste dage i oktober i det lille land Danmark - en stille finregn lægger sin klamme hånd over landet. Toyota Carinaen bevæger sig hastigt i retning af Kastrup, den transporterer tre unge venner Brian, Frederik og Martin. Deres destination: Sol, palmer, kølige drinks og ikke mindst spænding. Mere spænding end de havde forestillet sig og de tre kan forestille sig en hel del…

Samtidigt krydser Annika og Katrine Øresundsbroen, deres bil - en Volvo…

Toyota Carinaen skæres pludseligt af, da en stor sort BMW E720I med hvinende dæk kaster sig ind foran dem og kun med nød og næppe undgås et frontalt sammenstød med en ti tons lastbil. Samstemmende udbryder de: ”Idiot!”

Kort tid efter er de tre venner og de to piger ankommet til lufthaven, de checker ind og begiver sig herefter mod metaldetektoren. Endnu kender de ikke hinanden, men det skal snart ændre sig. Brian: ”For pokker da hvorfor kunne du ikke have spist noget andet i går, du forpester jo hele flyet.” Martin: ”Hold dog op, 4 fed hvidløg er da ikke så galt.” Denne statement rammer Annikas øre og med en reflekssiv bevægelse fremdrager hun en pakke tyggegummi og byder Martin et med et smil: ”værsgo” (på svensk).

”Øhh tak”, fremmumler Martin. Bag dem tørrer Jonathan sveden af sin pande og sluger endnu et par beroligende piller - han kigger over på den lille forsamling, der blokerer metaldetektoren. Hans knuger sin rystende hånd omkring beholderen i hans lomme og mumler en stille bøn til Allah.

Spilt på

Chop Con - The Evolution (2001)


Send inn rettelser om denne siden