Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Ofret I

(alias: Ofret '95)

System: Storyteller System

Av

✏️Kåre M. Jessen
✏️Just Kjærgaard Pedersen

Beskrivelse

(RB) København, torsdag den 23. februar.

Den 43-årige kontorchef Herman Viller fladt i går ned fra toppen af Rundetårn. Han blev dræbt på stedet. Kontorchef Herman Viller og hans afdøde hustru Eva Viller var begge medlemmer af bestyrelsen for Danida, og var endvidere kendt for deres stærke sociale engagement. Eva Viller døde som bekendt ved et tragisk biluheld tidligere i år. Mange af parrets venner har udtalt, at tabet af Eva Viller, hans kone gennem 19 år, kan have drevet kontorchef Herman Viller til randen af selvmord.

Politiet i København har besluttet at betragte Herman Villers dødsfald som et tragisk selvmord. En enkelt japansk turist hævder dog at have set Herman Viller blive kastet ud fra Rundetårn af to mænd klædt i sorte frakker. Politi har dog besluttet ikke at iværksætte en efterforskning. En politimand fremkom ved den lejlighed med en nedsættende bemærkning om japanerens alkoholforbrug, men ønskede dog ikke at blive citeret for dette.

En tilfældigt forbipasserende mand i sort frakke udtalte dog til vores udsendte medarbejder ved foden af Rundetårn: "De' al'så lissom et hændelig' uheld ikk', de' ka' jo osse ske for selv den bedst', lissom mig, ikk'?" En anden tilfældigt forbipasserende mand i sort frake afbrød dog dette og udtalte til vores udsendte medarbejder: "Regeringen har aldrig og vil aldrig oprette nogen som helst form for hemmeligt politi i Danmark med det mål at miskreditere, skade, ja endda dræbe regeringens fjender blandt den danske befolkning."

KØBENHAVN I går eftermiddags blev en ung mand fundet død ved foden af Rundetårn. Vid­ner hævder at have set ham blive skubbet ud fra toppen af tårnet. En tilfældig forbipasse­rende mand udtalte til vor udsendte medarbej­der: "Regeringen har aldrig haft og vil aldrig få nogen tophemmelig efterretningstjeneste."

Spilt på

Vor Frelsers Con (1993)
DRF-Con (1993)
Pentacon (1993)
X-CON (1995)


Send inn rettelser om denne siden