Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Hinterlandet: Rottefolkets hemmeligheder

Forside til Hinterlandet: Rottefolkets hemmeligheder

(alias: Hinterlandet: Rottefolkets huler)

System: Hinterlandet
Sjanger: Fantasy
Deltakere: 1 GM, 2-6 players

Av

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Last ned

PDF Rottefolkets hemmeligheder (VC) [dansk] (1,8 MB)
PDF Rottefolkets huler (Hygge) [dansk] (1,7 MB)

Beskrivelse

På kanten til Kejserriget ligger en ødemark kaldet Hinterlandet. I begyndelsen troede man landet tomt og ubeboet, men ekspedition efter ekspedition af eventyrere har afsløret, at Hinterlandet gemmer ruinerne af en
ældgammel civilisation, der er forsvundet ud af historie-bøgerne. Kom med på ekspedition ud i Hinterlandet til de glemte ruiner.

Hinterlandet på Viking-Con består af fire forskellige eventyr. Eventyrerne hænger ikke sammen, men er helt forskellige eventyr, der kan spilles i fri rækkefølge. De fire eventyr vil være til rådighed i hver spilblok.

Rottefolkets hemmeligheder
Ude ved marsken ligger en fredsommelig dam, hvor urteplukkerne mødes for at finde sjældne urter, men på det seneste er de kommet tilbage uden urter og med vilde historier om kæmpefrøer, der kan sluge en voksen mand!
- Tør heltene drage til dammen og standse truslen fra et par frøer?

Hinterlandet er oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons. I Hinterlandet udforsker vi huler, kortlægger dungeons og konfronterer orker, gobliner og de ting, der ikke kan sættes navn på.
Regelsystemet til Hinterlandet er hurtigt at lære, og det er et rollespil, som det er let for nye spilledere at mestre.
Hinterlandet er en levende kampagne, som går på tværs af rollespilsconner. Har du en karakter fra en tidligere con, må du genbruge den på Viking-Con, og du kan bruge din karakter i alle eventyrerne på Viking-Con (hvis din karakter altså overlever, det er ikke helt ufarligt), og du kan spille videre med din karakter på kommende conner.
Hinterlandet er klassisk fantasy-rollespil, det er oldschool, og det er for alle, der gerne vil prøve at udforske huler, som det blev gjort tilbage i 1970’erne og i begyndelsen af 1980’erne. Regelkundskab er ikke nødvendigt.

Spilt på

Viking-Con 32 (2013)

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden