Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Når døden danser

System: Warhammer Fantasy Roleplay

Av

✏️Rasmus Jensen

Beskrivelse

Solens bløde stråler kærtegner de legende børn og kysser blidt de forelskede par, der leende går gennem gaderne. En symfoni af fuglesang og latter svøber byens liv i et tæppe af melodisk lyksalighed.
Med et brydes idyllen af en kvindes angstfyldte skrig. I et splitsekund er det som om, selve verden holder vejret. Så dør skriget bort. Men verden vågner kun langsomt. Solen trækker sine stråler bort, børnenes latter bliver til gråd, og de forelskede par oplever bitterhedens fortvivlende favntag. Byen bliver med et kold.
Fritz har netop sat sig bag det nye skrivebord, da døren til kontoret bliver revet op. En midaldrende kvinde træder ind. Hendes hår er vildt, hendes tøj i uorden. Men det værste er øjnene; indsunkne, skræmte, som havde hun set Døden selv. – ”De må hjælpe mig hr. detektiv. Min datter! Min datter…” Kvinden synker bevidstløst sammen på gulvet. Fritz rejser sig for at hjælpe hende, men før han når omkring bordet, forsvinder kvinden i et lysglimt. Tilbage er kun en let stank af svovl og ekkoet af en sjæleløs latter…

Spilt på

DrageCon 8 (2008)


Send inn rettelser om denne siden