Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Med ild skal Rom renses

System: Vampire: The Masquerade

Av

✏️Hanne Benedikte Zehmann Ziegler

Beskrivelse

Rom., 10. juli 817 ab Urbe condita.
Alle byers moder. Hun ligger der – som en slangeøjet gudinde – og slanger sig om Tiberen. Men hun er syg. I hendes hjerte gnaver en sygdom, der måske ikke kan kureres.
Kultister sniger sig rundt i de smalle gader, i plebejerkvarterene. Og det er blandt disse ubegavede underklassemennesker, de har deres største støtte. De må stoppes! Gennem deres okkulte oprindelse i provinsen, er de kommet i besiddelse af hemmeligheder. Hemmeligheder om os! Vi må stoppe disse fæ, før det er for sent for Rom, for os.’ Vores Fyrste har længe raset mod den ny-religiøse bevægelse. Det vi skal overveje er, at den der stopper disse kristustilhængere vil vinde stor hæder, ikke kun i vore egne rækker, men også blandt de ledende romere.

Resume
De kristne er ved at vinde indpas i romernes hovedstad. Dette er ikke kun et problem for den siddende kejser – Nero – men i særdeleshed også for Roms vampyrer. På grund af deres viden og tro, udgør de en reel trussel mod vampyrene, der har formået at leve i byernes by i flere hundrede år, uden de store problemer. Vampyrenes Fyrste – Numa Pompilius – appellere derfor til byens vampyrer om at sætte en stopper for de kristne og deres voksende indflydelse. Åben konfrontation er ikke en mulighed, men gennem intriger og manipulation skal hovedpersonerne nå kejserens øre, og få ham til, at sætte byen i brand.
Der er naturligt en tidsfrist på scenariet, da det tager sin begyndelse 10. juli, og kejser Nero brænder Rom af 18.-19. juli 817 aUc (64 e.v.t).

Spilt på

DrageCon 12 (2010)


Send inn rettelser om denne siden