Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Ellyrions Gyldne Hjul 2

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Sjanger: Fantasy

Av

✏️Joan Høj Jacobsen

Beskrivelse

“Menneske-ting må dø-dø!” sagde stemmen. Det var mørkt i rummet, og stanken var helt ubeskrivelig.
To gule, ondskabsfulde øjne åbnedes på klem og vente sig i retning af stemmen. “Det sige sig selv-selv, Herre! Det vil ske … meget snart-snart!”
“Hvis du ikke klare-klare opgaven, Vashk, så jeg selv købe-købe Klan Eshin’s tjenester. Og jeg har warpstone nok-nok til at betale … også for din død!” hvæsede stemmen i mørket.
De onde, gule øjne flakkede et kort øjeblik fra side til side. “Helthelt unødvendigt, Herre!”.
Der var et øjebliks stilhed. Så hørtes en lyd som metal, gnedet mod metal, og stemmen i mørket flyttede sig. “Overbevis mig, Vashk!” beordrede stemmen.
Øjnene flakkede igen. “Husk-husk hvordan det gå i elver-tings land, Herre? Jeg bruge de samme-samme agenter,” sagde stemmen. Ejeren prøvede at lyde så optimistisk som muligt, men det var tydeligvis ikke let.
Stemmen i mørket var stille et øjeblik igen. Så hørtes lyden af metal gnedet mod metal igen, og et sygeligt, grønligt lys oplyste en skavens ansigt, dækket af en metal-maske. To røde øjne åbnede sig og klemte sig truende sammen.
“Ikke fejle-fejle mig, Vashk. Ikit Klaw ikke kende til nåde!” Ejeren af de gule øjne sitrede synligt og nikkede hurtigt. “Ikke fejle-fejle, Herre. Vashk ikke fejle-fejle!”
Det grønlige lys og de røde øjne forsvandt, og Vashk stod alene tilbage i den stinkende hule. Opgaven var noget nær umulig. Middenheim lå højt oppe på et bjerg, og det var den bedst forsvarede by i menneske-tingenes land. Menneske-ting på heste-ting, med kæmpestore hamre og pladerustning forsvarede byen. Vashk følte ikke nogen udpræget trang til selv at blive kvast til rødligt mos af dem, og nu ville Ikit Klaw have selveste deres leder dræbt. Der var kun en ting at gøre ... sende nogle pålidelige skaven afsted for at klare opgaven.
Men selv for Vashks Udvalgte ville det blive meget svært.

Spilt på

DrageCon 11 (2009)
DrageCon 12 (2010)
DrageCon 13 (2010)


Send inn rettelser om denne siden